Pomen imena Jože

By | 10 februar, 2010

Ezoteričen pomen imena Jože

Človeka, ki nosi ime Jože, največkrat najdemo v zaključeni družbi, v kateri ima pomembnejšo vlogo. Ljudje mu zaupajo in skorajda nikoli ne pomislijo na možnost, da bi jih Jože prinesel naokoli.

Tak človek veliko razmišlja, svojo resnico smatra za univerzalno, precej se ukvarja s svojo preteklostjo in živi tradicionalno življenje.

Svojih problemov ne zaupa okolici ampak jih skuša reševati sam pri sebi. Zato je lahko večkrat zaprt vase, slabe volje in nič kaj tankočuten.

Pomanjkanje samozavesti

Želja po preveliki pomoči okolici, kar povzroča v Jožetu velike skrbi

Ljudje v Jožetu vidijo rešitelja

Jože mora najti ravnovesje med tem, kar daje in tem, kar dobi.

Pozitivna plat imena Jože

V roke vam bo dano orodje, ki vam bo pomagalo pri sodelovanju z ljudmi okoli vas. Vaša usoda je, da postanete vmesni člen med ljudmi, ki se med seboj ne razumejo preveč. Vsekakor boste bolje delovali v skupini in nikakor sami. Svoje upe polagate v druge ljudi, mnogokrat ste od tega tudi odvisni. Delate lahko brez priznanja za vaše delo. Mnogokrat si bodo drugi lastili zasluge za vaše opravljeno delo, kar pa vas pretirano ne bo motilo, saj boste zelo radi delali v skupini. Sicer pa veste kako organizirati delo in kako delati z ljudmi. Zelo veliko pozornosti boste posvečali podrobnostim in le redkokdaj boste kaj spregledali. Skorajda vsak vas bo imel rad.

Negativna plat imena Jože

Pretirano boste občutljivi in zelo hitro užaljeni. Zato lahko postanete negotovi vase in ravnodušni do vsega kar opravljate.

Kaj so vaše srčne želje

Želite biti predani in občutljivi za probleme drugih ljudi. Obenem si želite biti bolj diplomatski in taktični. Okoli sebe želite imeti veliko prijateljev.

Bodite pozorni na sledeče:

Kadar boste želeli drugim ljudem pomagati, boste pri tem naleteli na težave.

Kako vas vidijo drugi

Vidijo vas kot Mati Terezo, ki pomaga ljudem, ki to potrebujejo. Marsikdo se bo želel priklopiti na vas in vam piti energijo.

Zdravstveni vidik imena

Problemi s prebavnim sistemom in z dlesnimi, nespečnost, vrtoglavica, vetrovi. Neravnovesje kalcija in fosforja ter vitamina D.

Notranji boj

strah pred življenjem, beg pred resnico, zasanjanost

V sebi boste čutili moč, ki je nima vsak. Ljudi okoli sebe bi z zvijačami kadarkoli peljali žejne čez vodo. Pred njimi boste lahko najboljši igralec, ki nosi nešteto mask. Poznali boste ljudi, ki lahko na vašo prošnjo ali za plačilo škodijo drugim ljudem. Zato vas bo mikalo, da bi vse to izkoristili in s tem zadovoljili svojo temno plat duše.

Posebej pazite na:

velike napake pri odločanju, slepenje samega sebe

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja