Vedeževanje

Vedeževanje s pomočjo črk abecede.

Vsako ime je sestavljeno iz črk, ki posameznika zaznamujejo do konca življenja. Ime je osebna izkaznica, s katero lahko posameznik naredi veliko, če razume zakaj se pravzaprav gre.

Zato vas vabim, da me pokličete na telefon

S pomočjo črk vašega pravega imena in črk, ki jih bom za vas premešal, bom napovedal vašo prihodnost ali pa morda razjasnil situacijo v vaši partnerski zvezi.

morda vas zanima nekod iz vaše preteklosti
morda imate ljubimca ali ljubico, ki vam obljublja marsikaj
morda vas zanima kako se bodo zadeve odvijale v vaši službi
morda vas zanima kako se bodo stvari odvijale bolj na dolgi rok
morda vas zanima prihodnost vaših otrok
morda pa vas le firbec matra če tole s črkami deluje tudi za vas

V vsakem primeru vas vabim, da me pokličete. Verjemite mi, da se bom potrudil in vam povedal vse ….. to kar vam bo všeč in tisto, kar boste morali spremeniti, da bi lahko naredili korak naprej.

Lahko mi pa pošljete sms.

 


Strošek klica na številko 0904161 iz omrežja Telekom in Mobitel je 1,99 EUR/min, iz omrežja Simobil 2,8656 EUR/min, iz omrežja Telemach 2,3283 EUR/min, iz omrežja Tušmobil 2,59 EUR/min, iz omrežja Debitel, Amis in Izimobil 1,99 EUR/min. Vse cene vsebujejo DDV. Ponudnik 090 linije je Gevion d.o.o.

Cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www.filipid.si

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

3 thoughts on “Vedeževanje

 1. Avatarmaksi

  Prebrala sem razlagi imen Ladislav in Brina, ki sta za obe imeni skoraj identični. Kdo tukaj se heca?

  Reply
  1. AvatarBorut Belegić Post author

   Nihče se ne heca. Tako pride.

   Seveda ima vsako ime še vedno svojo osebnost, pa vendar se zgodi, da se pomen imen na trenutke prekriva. Bom to malo razdelal v enem prihodnjih podcastov.

   Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja