Pomen imena Jordana

By | 10 februar, 2010

Ezoteričen pomen imena Jordana

Oseba s tem imenom išče svojo bit predvsem v preteklosti.

Probleme nerada rešuje s pomočjo okolice. Raje z vnemo brska po sebi ter išče odgovore, ki pa niso vedno najboljša rešitev. Okolica ji prav tako ponuja rešitve, le teh pa noče sprejeti ali razumeti.

Jordana ima svoje vsakodnevne rituale, skozi katere išče stabilnost.

Rada pomaga drugim ljudem, v zameno pa le redkokdaj dobi zahvalo ali kontra pomoč.

Bolj kot je starejša, bolj se ji življenje umirja. Sama ubira stabilnejšo pot od tiste v mladosti.

Zelo dobro zna zamaskirati svoja čustva. Ponavadi ne praznuje svojega rojstnega dne, drugim pa za rojstni dan kupuje precej dragocena darila.

Rada se lepo oblači, sledi modi. Obožuje rock in zelo rada se spušča v globino pomena besedila neke pesmi.

Njena ljubezen je neizpeta. Na splošno ima na ljubezenskem področju bolj probleme kot kaj drugega. Obenem se s tem preveč obremenjuje.

V spolnosti predstavlja skrito moč, ki jo le redki lahko sprožijo v neizmeren vir spolne energije.

Pozitivna plat imena Jordana

Zelo radi boste pomagali drugim ter tako pokazali vašo duhovno naravnanost. Ljudje, ki jim boste pomagali, bodo za vas neizmeren vir informacij in učenja. Vaš pogled na dogajanje bo vedno socialno orientiran. Najbolje boste delovali, če boste sledili svoji intuiciji in občutkom. Vaš poklic bo povezan z učenjem ali svetovanjem, vse vaše talente pa boste znali dobro vnovčiti. Prijateljstvo, čustva in ljubezen bodo za vas najpomembnejše stvari.

Negativna plat imena Jordana

Zelo hitro lahko zapadete v občudovanje in poveličevanje samega sebe. Če se ne boste aktivno vključili v pomoč drugim, se lahko pozitiven vidik, ki smo ga zapisali, v trenutku spremeni v svoje nasprotje.

Kakšne so vaše srčne želje

Vaša želja bo postati vplivna in uspešna osebnost. Radi bi organizirali in vodili vse, kar se dogaja okoli vas. Veliko bi vam pomenila finančna preskrbljenost ali bolje…akumuliranje finančnih sredstev do vrtoglave količine.

Bodite pozorni na sledeče:

Pazite, da želja po vodenju ne preide v željo po dominiranju

Kako vas vidijo drugi

Vidijo vas kot nekoga, ki je voditelj in zna pravilno usmeriti ljudi okoli sebe. Verjetno razmišljajo tudi o tem, da znate usklajevati zasebno in poslovno področje, kar pa za vas niti slučajno ne velja.

Zdravstveni vidik imena

Težave z imunskim sistemom. Pogosto pojavljanje herpesa. Občutljivost na viruse. Priporočeno je uživanje velike količine vode.

Notranji boj

Negativna nastrojenost do sveta, okrnelost in otrdelost čustev

Pogosto vas bo vleklo, da bi se umaknili in prepuščali, da bi se stvari odvijale same od sebe. To bi naredili z izgovorom, da iščete nek višji smisel vašega življenja. Dejansko pa bi se s tem radi izognili napredku v življenju. Pogostoma se bo dogajalo, da boste do vsega, kar se dogaja v okolici, precej negativno nastrojeni. Zato le pazite, da ne postanete tujci v domačem okolju.

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja