Podcast Moje Ime

V podcastu spletne strani moje-ime.si govorim predvsem o pomenu imen in uporabi imen v praksi. To je zelo zanimiva tema, pri kateri nikoli ne zmanjka vsebine.

Imena seveda nimamo samo ljudje ampak tudi živali, predmeti in vse tisto, s čimer ljudje označujemo in opredeljujemo stvari in ljudi, ki nas obkrožajo.

Vabim vas, da tudi vi sodelujete v podcastu in sicer:

– pošljete mail na naslov info (afna) podcast.si ter zapišete kako idejo, tekst, vaše ime, temo za obdelat

Obenem vas vabim, da se na podcast naročite s pomočjo vašega računalnika, pametnega mobilnega telefona ali vaše tablice.

Tukaj lahko najdete posnetke podcasta moje-ime.si

Ostale podcaste si lahko ogledate na povezavi podcast.si ; Tam se boste lahko naročili še na druge podcaste, ki jih pripravljam.

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

11 thoughts on “Podcast Moje Ime

 1. AvatarMedeline

  I’m Medeline and I want to know what does my name mean?
  Thanks.

  Reply
 2. AvatarIrena

  Zdravo moje ime je irena vindis z samim imenom analizo letega ste me dobesedno prebrali kako pa na to vpliva moj priimek?

  Reply
  1. AvatarBorut Belegić Post author

   Pozdravljena Irena.

   Če je ime tisto, kar nosite vi in na kar lahko vsaj malo vplivate, je priimek tisti, ki predstavlja vaše prednike. To je precej težka zadeva za premikanje, če bi seveda to želela narediti.

   Če je ime avtomobil, v katerega se je vaša duša vsedla in v prtljažnik avtomobila napolnila z vsem živim, je priimek prikolica avtomobila, ki je enostavno ne morete odklopiti. V prikolici pa so naložene vse stvari, za katere še veste ne, da obstajajo. Tam noter je vsa šara, ki se je skozi stoletja nabirala.

   Reply
 3. AvatarNina Lorenčak

  Pozdravljeni!
  Moje ime je Nina, pišem se Lorenčak. Mar priimek vpliva name ali na osebo vpliva le ime?

  Reply
 4. AvatarAndrej Teodorovič

  Pozdravljeni,

  razmišljam o spremembi priimka v Teoson. Nekje sen slišal da je Teo po grško Bog in son je po angleško sin, torej Božji sin.

  Do tega sem prišel ko sem vzel prve tri črke svojega priimka in zadnje tri od dekleta s katero sem se želel poročiti, toda zadeva je propadla. Vse ima svoj namen.

  Mi lahko obrazložite ali se motim in ali je priimek vreden uporabe, hvala za odgovor

  Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja