Pomen imena Katarina

By | 8 november, 2010

Pozitivna plat imena Katarina

Najverjetneje je, da boste za zaslužek počeli nekaj v zvezi s pisanjem, govorjenjem, učenjem ali kaj podobnega. Svoje znanje in sposobnosti boste prodajali tako dobro, kakor najboljše blago. Vaše vodilo bo optimizem in ljubili boste svoj način življenja. Vaša komunikacija bo navdihovala ostale. Lahko bi rekli, da boste neke vrste motivacijski govornik, ki spodbuja vsakega, s katerim stopite v stik. Sicer pa ste tako ali tako prijateljski tip človeka in ljudje vas imajo radi.

Negativna plat imena Katarina

Obstaja nevarnost, da postanete preveč površinski. Ne bo se vam dalo ukvarjati z globjim pomenom stvari in dogodkov. Svoje sile boste hranili za hude čase, ki pa jih pravzaprav ne bo. Zato vam svetujemo, da se izogibate neplodnih pogovorov in opravljanju za hrbtom.

Kaj so vaše srčne želje

Želite se izraziti in na vso moč uživati življenje. Želite si čim več prijateljev, s katerimi bi se družili in delili z njimi nove ideje. Radi bi izrazili svoj umetniški talent.

Bodite pozorni na sledeče:

Pazite, da ne postanete preveč lahkomiselni in preveč optimistični. Svoj strah boste skrivali za veliko besedami, ki pa jih boste bolj redko udejanjili – realizirali.

Kako vas vidijo drugi

Vidijo vas kot Mati Terezo, ki pomaga ljudem, ki to potrebujejo. Marsikdo se bo želel priklopiti na vas in vam piti energijo.

Zdravstveni vidik imena

Veliko nihanje na psihičnem počutju v pozitivno in negativno smer. Nagnjenost k debelosti. Problemi z jetri in mišicami. Možna je ateroskleroza. Neravnovesje vode v telesu. Diabetes.

Notranji boj

zavist, želja po uničevanju, zastoj

Nikakor ne boste želeli spustiti stvari, ki ste jih enkrat že pridobili. Obenem bi najraje ostali na določeni točki razvoja, brez želje po nadaljnem raziskovanju življenja. To vas bo pripeljalo do roba samouničenja. Zato boste okoli sebe začeli graditi umetno okolje, ki bo čim bolj spominjalo na naravo, na življenje, vendar na način, da boste o vsem vi odločali in ne tako, da bi vas življenje poneslo naprej. Nikakor se ne boste mogli odtrgati od določenih vzorcev.

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

2 thoughts on “Pomen imena Katarina

 1. AvatarKaterina Zorn

  Pozdravljeni, rada bi od vas prejela informacijo ali bi mi lahko “izračunal” moj priimek. Rada bi vam opisala situacijo zakaj bi rada ugotovila moj priimek
  Hvala in lep pozdrav
  Katerina

  Reply
  1. AvatarBorut Belegić Post author

   Ne razumem kako naj vam izračunam priimek

   Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja