Pomen imena Karmen

By | 5 november, 2010

Pozitivna plat imena Karmen

Imeli boste zelo velike sposobnosti organizacije dela in zato boste dosegali velike uspehe na področju financ in posla nasploh. To vam bo prineslo tudi finančno stabilnost. Vsak trenutek vašega življenja se boste zelo dobro znašli. Do uspeha vam bo pomagala tudi sposobnost zaznavanja počutja in predvidevanje naslednjih korakov ljudi, ki vas obkrožajo tako na službenem, kot tudi na zasebnem področju. Neprestano boste orientirani proti cilju. Zelo boste samozavestni.

Negativna plat imena Karmen

Na trenutke boste pretiravali in nemalokrat bili zelo živčni, ker zadeve ne bodo napredovale po vaših načrtih. Postali boste netolerantni, kar lahko v ljudi, ki vas obkrožajo vnese nemir ali celo razdor. Vašo potrebo po materialnih dobrinah lahko privedete do neverjetnih razsežnosti. Kljub vsemu ne pozabite na druge aspekte življenja….družino, prijatelje, mir v duši.

Kaj so vaše srčne želje

Največ časa bi radi posvečali družini in domu. Srečo, ljubezen in simpatije želite poiskati med prijatelji. Pri dajanju odgovorov bi bili radi bolj diplomatski, okoli sebe pa potrebujete harmonijo. Radi bi, da bi vas ljudje poznali po dobrosrčnosti in radodarnosti.

Bodite pozorni na sledeče:

Pazite, da ne postanete preveč čustveni. Pri pomoči drugim boste preveč pokroviteljski. Pri tem boste žrtvovali samega sebe, da bi drugim lahko pomagali. Pazite, da vas ne izkoristijo, saj sami tega ne boste vedno zaznali pravočasno.

Kako vas vidijo drugi

Vidijo vas kot zelo empatičnega človeka, ki radi priskoči na pomoč. Imajo vas za družinskega človeka, ki še mravlji ne bi storil hudega.

Zdravstveni vidik imena

Problemi s krvjo in kostmi. Pomanjkanje kalcija, fosforja in vitamina D. Za bolšje zdravje je priporočljivo življenje poleg morja.

Notranji boj

neravnovesje, neobjektivnost, ekstremnost

Vaše odločitve ne boste sprejemali na podlagi dejstev ampak na podlagi hitrih in nepravilnih ugotovitev. Marsikdaj vas bo vleklo, da bi se izogibali pogojem in pravilom, ki so jih ljudje skozi čas ustvarili, da bi lahko na svetu mirno živeli. Vaša želja bo biti neodvisen od pravil in delati to, kar se vam zahoče. Seveda boste za to pripravljeni žrtvovati marsikaj, obenem pa okoli sebe graditi svoj svet s svojimi pravili. Ta znajo biti zelo agresivna in namenjena varovanju samosvojih hotenj.

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

2 thoughts on “Pomen imena Karmen

 1. Avatarandreja

  Lepo pozdravljeni.
  Danes sem zašla na vašo stran in z zanimanjem prebrala pomen svojega imena, nato še prijateljičinega in hčerinega. Karmen in Blažka. Kakot to, da je vsebina skoraj identična?

  Lp, Andreja

  Reply
  1. AvatarBorut Belegić Post author

   Pozdravljena Andreja.

   Hvala za vprašanje.

   Na spletni strani moje-ime.si je pomen vsakega imena napisan po dveh sistemih. Prvi sistem je tisti, ki sem ga sam sestavil iz znanja numerologije, tarota in kabale. Nastavil sem razne merilne parametre in sestavke besedil, ki sem jih potem, na osnovi meritev, vstavil v besedilo vsakega imena. Če sta si karmen in Blažka podobna po zapisih, potem je to to.

   Drugi sistem pa je moj, torej ezoteričen pomen imena, ki pa pride ven iz mene. Torej tam kjer na prvem mestu v besedilu piše “ezoteričen pomen”, je to specifično napisano samo za to določeno ime.

   Kaj je sedaj pravilno? Kar spremljam in preverjam tudi sam, deluje oboje dobro.

   Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja