Pomen imena Zmago

By | 4 marec, 2010

Ezoteričen pomen imena Zmago

Človek, ki se ponaša s tem imenom, je zelo agilen, prepozna svoje nasprotnike na kateremkoli področju in zna z njimi tudi dobro manipulirati. Manipuliranje in lobiranje mu gresta tudi drugače dobro od rok.

Zmago lahko to uporabi tudi na področju partnerstva, družine ali službe. To je njegova naravna lastnost, ki jo z leti samo bolj in bolj pili in izoblikuje.

Sčasoma se Zmago prikupi vsaki ženski, ki je dovolj dolgo v njegovi družbi. Sicer pa se v vsaki družbi znajde.

Mnogokrat izpostavi probleme, na katere ne išče odgovore ampak jih tudi sam poda.

Ogromno energije porabi za navduševanje svoje okolice, po drugi strani pa si prav z okolico pomaga črpati veliko informacij, ki so pomembne zanj in njegove najtesnejše sodelavce v službi ali najožje člane družine doma.

Sicer je okolica njegov drugi dom. Ljubi druženje s pravimi prijatelji.

Zmago v življenju zamenja malo število pravih partneric.

Pozitivna plat imena Zmago

Imeli boste zelo velike sposobnosti organizacije dela in zato boste dosegali velike uspehe na področju financ in posla nasploh. To vam bo prineslo tudi finančno stabilnost. Vsak trenutek vašega življenja se boste zelo dobro znašli. Do uspeha vam bo pomagala tudi sposobnost zaznavanja počutja in predvidevanje naslednjih korakov ljudi, ki vas obkrožajo tako na službenem, kot tudi na zasebnem področju. Neprestano boste orientirani proti cilju. Zelo boste samozavestni.

Možna negativna plat imena Zmago

Na trenutke boste pretiravali in nemalokrat bili zelo živčni, ker zadeve ne bodo napredovale po vaših načrtih. Postali boste netolerantni, kar lahko v ljudi, ki vas obkrožajo vnese nemir ali celo razdor. Vašo potrebo po materialnih dobrinah lahko privedete do neverjetnih razsežnosti. Kljub vsemu ne pozabite na druge aspekte življenja….družino, prijatelje, mir v duši.

Kaj so vaše skrite srčne želje?

Vaša želja je razvijati idealistične poglede na dogajanje okoli vas, analizirati in raziskovati ter iz tega potegniti čim več modrosti in znanja. Zelo boste veseli, če bodo vaši delodajalci navdušeni nad vašim načinom dela. Pazljivo boste izbirali svoje prijatelje.

Bodite pozorni na sledeče:

Zaradi zagledanosti vase in zapiranja pred zunanjim svetom, bo vaša komunikacija otežena. Ljudje ne bodo vedno razumeli vaših idej in načrtov. Težko se boste navajali novega okolja.

Kako vas vidijo drugi

Vidijo vas kot nekoga, ki je voditelj in zna pravilno usmeriti ljudi okoli sebe. Verjetno razmišljajo tudi o tem, da znate koordinirati zasebno in poslovno področje, kar pa za vas niti pod razno ne velja.

Zdravstveni vidik imena

Problemi s krvjo in kostmi. Pomanjkanje kalcija, fosforja in vitamina D. Za bolje zdravje je priporočljivo življenje poleg morja.

Notranji boj

neravnovesje, neobjektivnost, ekstremnost

Vaše odločitve ne boste sprejemali na podlagi dejstev ampak na podlagi hitrih in nepravilnih ugotovitev. Marsikdaj vas bo vleklo, da bi se izogibali pogojem in pravilom, ki so jih ljudje skozi čas ustvarili, da bi lahko na svetu mirno živeli. Vaša želja bo biti neodvisen od pravil in delati to, kar se vam zahoče. Seveda boste za to pripravljeni žrtvovati marsikaj, obenem pa okoli sebe graditi svoj svet s svojimi pravili. Ta znajo biti zelo agresivna in namenjena varovanju samosvojih hotenj.

Ključna leta življenja

26, 52, 78

Številke, ki si jih velja zapomniti

121, 21, 12, 4

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja