Pomen imena Mitja

By | 11 februar, 2010

Ezoteričen pomen imena Mitja

Oseba s tem imenom išče v svojem življenju predvsem mir in družinsko življenje. Pretirano izpostavljanje v javnosti mu ne dene dobro, saj bi lahko rekli, da rahlo trpi, ko se pojavlja pred kamerami ali mikrofoni.

Ljubi domačnost, domača opravila. Za izpolnitev svojih ciljev Mitja zagotovo potrebuje nek lasten prostor, kjer se lahko izrazi in kjer lahko uresniči vse svoje praktične zamisli. Okoli sebe ima ljudi, ki jim lahko zelo pomaga.

Njegovi nasveti so upoštevani, saj ima Mitja ogromno izkušenj na področjih, kjer daje nasvete. V okolici vidi veliko napak, ki jih bo samo posredno nakazoval povzročiteljem napak. Le v skrajni sili bo izgubil živce.

S partnerico se Mitja dobro razume, odnos temelji na sodelovanju in na pomoči. Čustva skriva in jih le redkokdaj pokaže. Deluje kot zelo stabilen moški, ki da največ od sebe v največji krizi.

Tiha želja po “biti vodja”

Analitično razmišljanje

Ljubi delati z denarjem

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja