Pomen imena Marjan

By | 11 februar, 2010

Ezoteričen pomen imena Marjan

Človek s tem imenom je zelo popularen pri ženskah, ki na njem vidijo nek magnet, ki se ga ne da enostavno opisati. Če se ženske odkrito ne opredelijo do Marjana, se on sam izpostavi in zahteva »oceno«.

Na finančnem področju je precej stabilen, na trenutke je nagnjen k napačnim investicijam, ki na prvi pogled izgledajo odlične. Marjan ljubi nek ustaljen dnevni red in disciplino, ki jo mnogokrat zahteva tudi od partnerice in otrok. Zelo redko se loči od žene, pa čeprav mu pogled uhaja k drugim ženskam.

Marjan daje velik pomen dogodkom iz lastne preteklosti.

Z okolico zna manipulirati ali drugače….predstaviti zna svoje ideje tako, da mu ljudje verjamejo. Če iščete nekoga, ki ima veliko poznanstev, je Marjan pravi naslov za to.

Paziti se mora prijateljev, ki ga tu pa tam pregloboko pogledajo v kozarec. Namreč Marjan je dovzeten za pretirano pitje alkohola.

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja