Pomen imena Grega

By | 9 februar, 2010

Ezoteričen pomen imena Grega

So naravni magnet za ženske. Tega se zavedajo, zato tu pa tam to s pridom izkoriščajo. Obenem ne upoštevajo ženskega mnenja in se s tem ne obremenjujejo.

Na eni strani vsako žensko pritegne k sebi, na drugi strani pa jih izkorišča.

Ima naraven vir energije iz vesolja in iz njegove okolice. To pomeni, da se napaja tudi z energijo ljudi, s katerimi se druži ali s sodelavci.

Ima določene rituale, ki jih redno opravlja.

V imenu ima dva g-ja, kar pomeni, da lahko energijo črpa tudi s pomočjo meditacije in iz daljne okolice.

Lahko ima želodčne težave.

Rad se usmerja v okolico, pa vendar je njegovo izražanje omejeno, saj ga marsikateri sogovornik prehiti z idejami ter mu začne vsiljevati svoje mnenje.

Pozitivna plat imena Grega

Vaša dejanja bodo vzgled drugim. Vaše delo bo povezano z učenjem, filozofijo in socialnim delom. Karkoli boste že počeli, vam denar ne bo pomenil najvišjega ideala. Imeli boste zelo dobro razvito intuicijo, kar vas bo, vsaj za hobi, potegnilo v okultne vode. Vaše razmišljanje bo idealistično.

Morebitna negativna plat imena Grega

Zaradi idealističnega razmišljanja boste pričakovali zelo velike rezultate. Ker teh ne bo, bo v ospredje stopila nervoza in napetost. Svoje poglede boste želeli razširiti na ljudi, ki vas obkrožajo. Ker pa tega vedno ne bodo sprejemali, boste na trenutke izpadli težaki.

Kaj so vaše skrite srčne želje

Največ časa bi radi posvečali družini in domu. Srečo, ljubezen in simpatije želite poiskati med prijatelji. Pri dajanju odgovorov bi bili radi bolj diplomatski, okoli sebe pa potrebujete harmonijo. Radi bi, da bi vas ljudje poznali po dobrosrčnosti in radodarnosti.

Bodite pozorni na sledeče:

Pazite, da ne postanete preveč čustveni. Pri pomoči drugim boste preveč pokroviteljski. Pri tem boste žrtvovali samega sebe, da bi drugim lahko pomagali. Pazite, da vas ne izkoristijo, saj sami tega ne boste vedno zaznali pravočasno.

Kako vas vidijo drugi

Vidijo vas kot uživača, ki ves svoj denar porabi za zabavo in prosti čas prebije s prijatelji. Marsikdo vas bo želel osvojiti.

Zdravstveni vidik imena

Vidijo vas kot zelo empatičnega človeka, ki radi priskoči na pomoč. Imajo vas za družinskega človeka, ki še mravlji ne bi storil hudega.

Notranji boj

strah pred življenjem, beg pred resnico, zasanjanost

V sebi boste čutili moč, ki je nima vsak. Ljudi okoli sebe bi z zvijačami kadarkoli peljali žejne čez vodo. Pred njimi boste lahko najboljši igralec, ki nosi nešteto mask. Poznali boste ljudi, ki lahko na vašo prošnjo ali za plačilo škodijo drugim ljudem. Zato vas bo mikalo, da bi vse to izkoristili in s tem zadovoljili svojo temno plat duše.

Posebej pazite na:

depresivnost, šibkost, zatrta čustva

Ključna leta življenja

29, 58, 87

Številke, ki si jih velja zapomniti

212, 101, 21, 5

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja