Pomen imena Artur

By | 24 januar, 2010

Ezoteričen pomen imena

Oseba s tem imenom je zelo pametna, inteligentna in vrelec idej.

Artur ljubi vsakodnevna opravila in tudi od okolice zahteva, da se teh opravil drži.

Navzven odprt človek se za štirimi stenami spremeni v majhnega diktatorja, ki rad ukazuje ter postavlja določene pogoje bivanja.

Zelo rad išče oporo v prijateljih, obenem se pa premalo ukvarja s sabo. Ne dela nekih samoanaliz, ker se mu to ne zdi pomembno. Zanj je važno le to, da se mu okolica na tak ali drugačen način podreja.

Zelo je razpet med javnim in zasebnim delom življenja. Oporo za svoja dejanja išče tako med domačimi kot tudi v okolici.

Vedno potrebuje neko potrditev.

Mnogokrat je ujetnik svojih predstav o tem kako je in kako bi lahko bilo na tem svetu.

Ljudem v okolici nakazuje naravno stabilnost in trdnost, v resnici pa je precej nezanesljiv človek.

Vam je ime Artur? Potem berite dalje…..

Pozitivna plat imena

Imeli boste izreden čut za odgovornost, ljubezen in ravnovesje v življenju. Vse neharmonične situacije se bodo z vašo pomočjo spet znašle v harmoniji. Delali boste z ljudmi, ki so starejši, nemočni, predvsem s takimi, ki jih je ta nori svet konkurence in materialističnega pogleda potisnil v ozadje. Sicer pa boste ljubeči in prijateljski. Okoli vas bo veliko ljudi, ki vam zaupajo in vi zaupate njim. Sposobnost razumevanja najrazličnejših problematik bo poudarjalo vašo empatičnost in veliko srce, ki je v vas.

Možna negativna plat imena

Do sebe boste preveč zahtevni. Zaradi tega se boste mnogokrat žrtvovali za tiste, ki jih imate radi. S težavo boste razlikovali pomoč najbližjemu in željo po vplivu nanj. Vaše izražanje individualnosti bo oteženo, saj se bo le ta prepletala z odgovornostmi, ki jih boste v življenju imeli. In kar je najpomembneje: vaša zaskrbljenost za vsako stvar bo zelo pretirana.

Kaj so vaše skrite srčne želje?

Največja želja, ki jo boste imeli in h kateri boste stremeli, je urejeno življenje. Sledili boste ustaljenim virom dohodka in poizkušali na tradicionalen način doseči svoje sanje. Želeli se boste ukvarjati s stabilnimi in preizkušenimi posli. Na vsako noviteto se boste s težavo navadili.

Bodite pozorni na sledeče:

Prevečkrat boste skrivali čustva. Zaradi težavnega privajanja na novitete, bo vaše delovanje precej robustno in nazadnjaško.

Kako vas vidijo drugi

Vidijo vas kot nekoga, ki ima urejeno življenje in veliko denarja. Denar služi na tradicionalen in pošten način.

Zdravstveni vidik imena

Problematičen prebavni trakt, občutljivost na različne vrste vsakdanje hrane, problemi s kožo. V tem trenutku bi morali prenehati uživati mleko in njegove derivate (sir, maslo,….). Enako velja za sladice.

Notranji boj

kontradiktornost s samim sabo, nedosegljivost idealov, nevroza

V vašem življenju bo veliko vlogo igrala seksualnost, saj boste nehote marsikatero življenjsko odločitev sprejemali na podlagi seksualnih problemov s partnerjem (varanje in podobno). V ljubezni boste iskali nek ideal, ki bo pisan vam na kožo. Dosegli ga boste le tako, da boste sami izpolnili manjkajoča pričakovanja. Na žalost pa se bo mnogokrat zgodilo obratno: za vse probleme bo kriv partner, ki se bo skušal prav zaradi vaše potrebe po idealni ljubezni kar se da prilagajati. Opozorilo: vaša impulzivnost bo lahko kadarkoli zrušila še tako trdno zgrajen odnos.

Ključna leta življenja

24, 36, 48, 60

Številke, ki si jih velja zapomniti

807, 80, 70, 15, 6

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja