Pomen imena Antonija

By | 25 januar, 2010

Pozitivna plat imena Antonija

Najverjetneje je, da boste za zaslužek počeli nekaj v zvezi s pisanjem, govorjenjem, učenjem ali kaj podobnega. Svoje znanje in sposobnosti boste prodajali tako dobro, kakor najboljše blago. Vaše vodilo bo optimizem in ljubili svoj način življenja. Vaša komunikacija bo navdihovala ostale. Lahko bi rekli, da boste neke vrste motivacijski govornik, ki spodbuja vsakega, s katerim stopite v stik. Sicer pa ste tako ali tako prijateljski tip človeka in ljudje vas imajo radi.

Možna negativna plat imena Antonija

Obstaja nevarnost, da postanete preveč površinski. Ne bo se vam dalo ukvarjati z globljim pomenom stvari in dogodkov. Svoje sile boste hranili za hude čase, ki pa jih pravzaprav ne bo. Zato vam svetujemo, da se izogibate neplodnih pogovorov in opravljanju za hrbtom.

Kaj so vaše skrite srčne želje?

Vaša želja bo postati vplivna in uspešna osebnost. Radi bi organizirali in vodili vse, kar se dogaja okoli vas. Veliko bi vam pomenila finančna preskrbljenost ali bolje…akumuliranje finančnih sredstev do vrtoglave količine.

Bodite pozorni na sledeče:

Pazite, da želja po vodenju ne preide v željo po dominiranju

Kako vas vidijo drugi

Vidijo vas kot nekoga, ki ima urejeno življenje in veliko denarja. Denar služi na tradicionalen in pošten način.

Zdravstveni vidik imena

Problemi z jetri in mišicami. Možna je ateroskleroza. Neravnovesje vode v telesu. Diabetes. Veliko nihanje na psihičnem počutju v pozitivno in negativno smer. Nagnjenost k debelosti.

Notranji boj

zavist, želja po uničevanju, zastoj

Nikakor ne boste želeli spustiti stvari, ki ste jih enkrat že pridobili. Obenem bi najraje ostali na določeni točki razvoja, brez želje po nadaljnjem raziskovanju življenja. To vas bo pripeljalo do roba samouničenja. Zato boste okoli sebe začeli graditi tehnokratsko okolje, ki bo čim bolj spominjalo na naravo, na življenje, vendar na način, da boste o vsem vi odločali in ne tako, da bi vas življenje poneslo naprej. Nikakor se ne boste mogli odlepiti od določenih vzorcev.

Posebej pazite na:

hoja po poti, ki ne pelje nikamor; globoka depresivnost

Ključna leta življenja

30, 40, 45, 55, 60

Številke, ki si jih velja zapomniti

282, 82, 28, 12, 3

Avatar

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja