Podcast Moje Ime

Za vas pripravljam novo zadevo in sicer avdio podcast. Že do sedaj ste imeli priliko spremljati kratka zvočna sporočila – zvočne posnetke, v katerih sem govoril o pomenu imen in o določenih črkah v imenu.

Sedaj grem korak naprej.

Pripravljam podcast, ki bo bolj reden in bolj obširen. V njem bom govoril o pomenu imen in o vsem, kar je s tem povezano.

Vabim vas, da tudi vi sodelujete v podcastu in sicer:

– pošljete mail na naslov mojeime (afna) podcast.si

– pustite glasovno sporočilo preko online snemalnika

– pustite glasovno sporočilo na telefonski številki 041 594-880

S tem, ko boste posneli sporočilo, se strinjate, da lahko vaš zvočni posnetek uporabim kot zvočno gradivo pri izdelavi podcastov.

Obenem vas vabim, da se na podcast naročite s pomočjo vašega računalnika, pametnega mobilnega telefona ali vaše tablice.

Naročili se boste lahko tudi na druge podcaste, ki jih pripravljam.

Priprave si lahko ogledate na povezavi podcast.si

PODCAST MOJE IME ŠE NI AKTIVEN

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

8 thoughts on “Podcast Moje Ime

 1. Medeline

  I’m Medeline and I want to know what does my name mean?
  Thanks.

  Reply
 2. Irena

  Zdravo moje ime je irena vindis z samim imenom analizo letega ste me dobesedno prebrali kako pa na to vpliva moj priimek?

  Reply
  1. Borut Belegić Post author

   Pozdravljena Irena.

   Če je ime tisto, kar nosite vi in na kar lahko vsaj malo vplivate, je priimek tisti, ki predstavlja vaše prednike. To je precej težka zadeva za premikanje, če bi seveda to želela narediti.

   Če je ime avtomobil, v katerega se je vaša duša vsedla in v prtljažnik avtomobila napolnila z vsem živim, je priimek prikolica avtomobila, ki je enostavno ne morete odklopiti. V prikolici pa so naložene vse stvari, za katere še veste ne, da obstajajo. Tam noter je vsa šara, ki se je skozi stoletja nabirala.

   Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja