Horoskop December 2012

By | 22 november, 2012

Predstavljamo vam horoskop, ki ga delam na osnovi črk. Mnogi si boste mislili, da to ne deluje in da to enostavno ni mogoče. Tudi prav.

Kljub morebitnim pomislekom pa vas vabim, da mesečni horoskop december 2012 preberete.

Horoskop december 2012 je dobro vodilo dogajanja v vašem življenju. Obenem vas vabimo, da nas pokličete na 090 linije, ki so objavjene na spletni strani. Že veliko let smo tukaj, za vas, za vsa specifična vprašanja, ki so povezana z ljubeznijo, družino, službo, denarjem, poslom, zdravjem in ostalimi težavami, ki vas tarejo. Ne bomo vas razočarali.

Horoskop Oven December 2012

Vse, kar je bila do sedaj samo ideja, bo postala nekaj več, veliko več. Konec meseca boste delovali zelo resno, po drugi strani pa vseeno prijetno.

Če boste srečali nekoga, ki ima prvo črko A ali I, mu posvetite pozornost. Izplačalo se bo.

Horoskop Bik December 2012

Cilj se vam bo cel čas izmikal in izmikal. Zato bi bilo zelo dobro, da se osredotočite na tisto, kar je najvažneje, ter speljete do konca.

Pazite se ljudi, ki imajo prvo črko v imenu H ali L.

Horoskop Dvojčka December 2012

Vaša pričakovanja so velika in prav je tako. Veliko tega, kar si želite, bo končno dobilo obliko. Pomagali vam bodo pravi ljudje.

Če vam bo pomagal nekdo, ki ima prvo črko v imenu T ali V, bo sreča toliko večja.

Horoskop Rak December 2012

Bolj kot se bo bližal konec decembra, bolj boste nemirni. Zato si pravočasno nastavite potek praznikov, da ne bo kasneje kakšnih presenečenj.

Najbolj dinamočno se boste počutili z ljudmi, ki imajo prvo črko v imenu T ali Z.

Horoskop Lev December 2012

V decembru vam nič ne bo manjkalo. Svetili boste v vsem sijaju, ki ga premorete. Udeleževali se boste takšnih in drugačnih zabav. Lepo vam bo.

Kdor pa bo poleg sebe imel nekoga, ki ima prvo črko v imenu M ali F, mu bo tudi loterijska sreča naklonjena.

Horoskop Devica December 2012

Veliko upanja boste položili v nek dogodek in to se vam bo zelo izplačalo. Obenem lahko pričakujete kar napet in poln december. Ljudje, s katerimi boste v kontaktu, se bodo skorajda postavili v vrsto.

Poiščite pomoč pri nekomu, ki ima prvo črko v imenu M, L ali T.

Horoskop Tehtnica December 2012

V decembru se vam bo obrestovalo nekaj, kar ste snovali že dolgo nazaj. Če imate priložnost, zapravite euro ali dva za loto. Morda pa bo “padlo” kaj bolj konkretnega.

Ženska ali moški s prvo črko N se bo morda hotel prisesati na vas. Ne si dovoliti tega, pa čeprav bo vse skupaj zelo mamljivo.

Horoskop Škorpijon December 2012

Kljub temu, da bo vse teklo in teklo, boste vijugali med čermi, ki se bodo neprestano pojavljale pod gladino. Pazite na svoj imunski sistem.

Izogibajte se tistih s prvo črko v imenu P in U.

Horoskop Strelec December 2012

Pogled nazaj vam bo zelo koristil. Kako ste lanski december prepeljali vse skupaj? No, lahko se ponovi. Vsekakor zna biti lepo, prijetno, v dvoje.

Družite se z ljudmi, ki imajo prvo črko v imenu O.

Horoskop Kozorog December 2012

Pričakujte veliko in zgodilo se bo. Pri realizaciji vaših želja bo sodeloval še nekdo, ki vam želi dobro in vas ima rad.

Pomagal vam bo nekdo, ki ima prvo črko v imenu D ali I.

Horoskop Vodnar December 2012

V tem mesecu boste naredili kvaliteten skok naprej. Uspelo vam bo nekaj zelo dobrega in vam pomembnega. Obenem se bo tudi vaša denarnica zelo posušila. Ampak …. za dušo to in še kaj drugega 🙂

Pristopite k nekomu, ki ima na prvem mestu črko I, K ali R.

Horoskop November December 2012

Vse skupaj bo precej zamešano, pomešano, zapleteno v klopčič. Zato si vzemite čas in pričnite odmotavat kolikor se pač da. V mesecu decembru se boste v glavnem ukvarjali z podrobnostmi.

Prvo rešite vse tisto, kar diši po črki E, M in V.

Horoskop sem pripravim vedeževalec Borut. Klinite in me pokličite.

Horoskop Arhiv

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije.

More Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja