Imena otrok

By | 4 februar, 2010

Imena otrok nosijo s sabo določeno energijo, simboliko pomena in način obnašanja v okolju. Ime človeka obvezuje, da se na določen način obnaša, reagira ter razumeva ljudi okoli sebe. Črke v imenu in njihova pozicija so izjemnega pomena, saj vsakemu posamezniku dajejo določeno kombinacijo energij, s katerimi se prebija skozi življenje.

Preverite kako to deluje v praksi, pomagajte si z analizo ter morda boste bliže odgovoru katera imena otrok so zanimiva za vas.

Črka A

Črka B

Črka C

Črka D

Črka E

Črka F

Črka G

Črka H

Črka I

Črka J

Črka K

Črka L

Črka M

Črka N

Črka O

Črka P

Črka R

Črka S

Črka T

Črka U

Črka V

Črka Z

Borut Belegić

Sem vedeževalec, podcaster in raziskovalec skrivnosti črk v imenih. Na razpolago sem vam za vedeževanje - napoved vaše prihodnosti. Lahko vam pomagam tudi pri izbiri imena vašega otroka, obenem pa vam lahko razložim tudi kako vaše ime v praksi vpliva na ljudi, ki vas obkrožajo in kaj lahko v zvezi s tem pričakujete na dolgi rok. Verjemite mi, da so to zelo zanimive informacije. Za vedeževanje in analizo imen me pokličite na 0904161. Strošek klica iz omrežja Telekom in Mobitel je 1,99 EUR/min. Strošek klica iz drugih omrežij določajo drugi operaterji.Podrobnejši cenik drugih operaterjev za klic na linijo 0904161 za vedeževanje in analizo imen

More Posts

Follow Me:
FacebookGoogle PlusYouTube

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja